Ανανέωσε για δύο χρόνια με τη Γιουβέντους ο Πίρλο
Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου, του Αντρέα Πίρλο μέχρι το 2016, χωρίς όμως να ανακοινωθούν περαιτέρω πληροφορίες όσων αφορά τις οικονομικές απολαβές του διεθνούς μέσου. Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας, η «Γιούβε» επιμελήθηκε ένα πολύ όμορφο βίντεο για τον Πίρλο, με τις κορυφαίες στιγμές του στην ομάδα.
Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου, του Αντρέα Πίρλο μέχρι το 2016, χωρίς όμως να ανακοινωθούν περαιτέρω πληροφορίες όσων αφορά τις οικονομικές απολαβές του διεθνούς μέσου.
Ο 35χρονος Ιταλός μέσος, στα τρία χρόνια που αγωνίζεται με την φανέλα της «γηραιάς κυρίας» οδήγησε την Γιουβέντους στην κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.
Ο Πίρλο, σύμφωνα με τα στατιστικά που ανακοίνωσαν σήμερα η «Βέκια Σινιόρα», έχει ποσοστό πάνω από 90% στις επιτυχημένες πάσες.
Ακόμη, σε 131 αγώνες με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» ο Ιταλός διεθνής, ο οποίος θα πάρει μέρος και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει πετύχει 14 τέρματα, τα 12 εκ των οποίων με φάουλ, ενώ μετράει και 30 ασίστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων