Τελειώνει την Τετάρτη του Γκαζαριάν στον Ολυμπιακό
Την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν από τον Ολυμπιακό, με τον Αρμένιο εξτρέμ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και να έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους. Ο 26χρονος διεθνής έχει μείνει ελεύθερος από την Μέταλουγκ Ντόνετσκ, η οποία τη φετινή σεζόν τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Σαχτιόρ Γκαραγκαντί.
Την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν από τον Ολυμπιακό, με τον Αρμένιο εξτρέμ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και να έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους.
Ο 26χρονος διεθνής έχει μείνει ελεύθερος από την Μέταλουγκ Ντόνετσκ, η οποία τη φετινή σεζόν τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Σαχτιόρ Γκαραγκαντί.
Ο Γκαζαριάν μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του Πατίμ Κασάμι, μάνατζερ του οποίου είναι ο Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί και τον Γκαζαριάν.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός παλεύει και την υπόθεση του Ντιέγκο Καπέλ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο έλεγχος των πετρελαίων με σκοπό να πληγεί η Κίνα, αποτελεί τον στόχο του πολέμου
- Ψήφισμα κατά του Ιράν από το ΣΑ του ΟΗΕ με στήριξη της Ελλάδας
- Τέξας: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τον φόνο της συντρόφου του και γιου της
- Βούλα: 2 τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με ταξί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
- Ιράν: Το πετρέλαιο άγγιξε ξανά τα 100 δολάρια το βαρέλι – Οι πρώτες αντιδράσεις στις ασιατικές αγορές
- Το Ιράν είναι «κοντά στην ήττα», δηλώνει ο Τραμπ, αλλά «αυτό δεν πάει να πει ότι θα σταματήσουμε αμέσως»


