ΚΚΕ: Στόχος και της νέας κυβέρνησης η υλοποίηση αντιλαϊκών μέτρων
Σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα το ΚΚΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Στόχος και του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι η υλοποίηση παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων, που προωθούνται στο πλαίσιο των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ και αποτελούν επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα, για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου».
Σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα το ΚΚΕ αναφέρει: «Στόχος και του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι η υλοποίηση παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων, που προωθούνται στο πλαίσιο των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ και αποτελούν επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα, για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.
» Ο λαός έχει πλέον αρκετή πείρα για να αντιληφθεί ότι τα πρόσωπα αλλάζουν με σκοπό να προχωρήσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο η ίδια αντιλαϊκή πολιτική και ότι οι ανασχηματισμοί αντιλαϊκών κυβερνήσεων δε μπορούν να αποτελέσουν την πραγματική ελπίδα για τη ζωή και το μέλλον του.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Ανέβηκε στους 40 ο αριθμός των νεκρών – Τριήμερο πένθος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα
- Η Ελλάδα στους 5 πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Δυτικοευρωπαίους
- Γροιλανδία: Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1916 που διαψεύδει τον Τραμπ
- Κάτας: «Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τελευταία, θυμόμαστε το προηγούμενο ματς»
- Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 1-3: Σαρανταπέντε λεπτά (ποδοσφαιρικό) κήρυγμα και +9 απ’ τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Βόλος – Ατρόμητος


