Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών στο Αίγιο
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 18:15 το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών και το επίκεντρό του ήταν κοντά στο Αίγιο.
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 18:15 το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,2 βαθμών και το επίκεντρό της ήταν στον Κορινθιακό κόλπο, εννέα χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά του Αιγίου. Όσον αφορά το εστιακό βάθος, προσδιορίστηκε στα 12 χιλιόμετρα.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς από τη σεισμική δόνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Παραιτήθηκε η Στρατινάκη γιατί εμπλέκεται η σύζυγος της, σε διαθεσιμότητα ο Κακούσης
- Γροιλανδία: Εγκαινιάζονται τα προξενεία της Γαλλίας και του Καναδά
- Έλεγχος στρατηγικών όπλων: ΗΠΑ και Ρωσία ζητούν πολυμερείς διαπραγματεύσεις
- Συνάντηση ΚΕΔΕ – Ένωσης Δήμων Κύπρου: Κοινός βηματισμός και ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαράια Κάρεϊ θα τραγουδάει στα ιταλικά, όσο η ICE «παρελαύνει» στην τελετή έναρξης
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 5 ετών στον 72χρονο που σκότωσε με σκεπάρνι τον γιο του
