Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Public: Ενημερωτική συνάντηση για startups και δίκτυο επιχειρηματικών «Αγγέλων»

Τα Public και η Lenovo, σε στρατηγική συνεργασία με το EMEA.gr συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με την όγδοη εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 19.00, η Λύδα Μοδιάνο, θα παρουσιάσει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου ιδιωτών, […]

Τα Public και η Lenovo, σε στρατηγική συνεργασία με το EMEA.gr συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με την όγδοη εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 19.00, η Λύδα Μοδιάνο, θα παρουσιάσει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου ιδιωτών, επιχειρηματικών και επενδυτικών «αγγέλων» στην Αθήνα, που ξεκίνησε το πρόγραμμα egg-enter•grow•go.

Το egg είναι πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Πρόσφατα το egg φιλοξένησε το 1ο Investor Day του προγράμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου, όχι μόνο ελληνικές startups παρουσίασαν σε υποψήφιους επενδύτες, αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτικοί «άγγελοι» συμμετείχαν σε εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.

Η Λύδα Μοδιάνο, Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος egg, θα παρουσιάσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το egg και η Eurobank και θα μιλήσει για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός δικτύου επενδυτικών αγγέλων στην Αθήνα.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου φιλοξενίας νέων εταιρειών στο egg, καθώς και τις εταιρείες που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στον δεύτερο κύκλο που μόλις ξεκίνησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024