Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ.Μώραλης: Το λιμάνι του Πειραιά δεν πρέπει να πωληθεί

Γ.Μώραλης: Το λιμάνι του Πειραιά δεν πρέπει να πωληθεί

Επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας ότι το λιμάνι δεν πρέπει να πωληθεί και ότι ο Δήμος θα πρέπει να έχει άμεση και ισχυρή παρουσία στη διοίκηση του ΟΛΠ. Καλεί τον πρωθυπουργό να παρέμβει για να ξεκινήσει ανοικτός διάλογος με την τοπική κοινωνία για τον «επανασχεδιασμό των επιλογών του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΠ».

Επιστολή στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, έστειλε ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας ότι το λιμάνι δεν πρέπει να πωληθεί και ότι ο Δήμος θα πρέπει να έχει άμεση και ισχυρή παρουσία στη διοίκηση του ΟΛΠ.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού. «Πιστεύουμε ότι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του λιμανιού συνδέεται με την ανάπτυξη και την πορεία της πόλης» αναφέρει.

«Ο Δήμος Πειραιώς πιστεύουμε και ζητάμε να συμμετάσχει στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Διεκδικούμε διευρυμένη συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του ΟΛΠ με στόχο, όχι μόνο τη διασφάλιση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, αλλά και τη δημιουργία καινούργιων και βιώσιμων θέσεων απασχόλησης» αναφέρει ο νέος δήμαρχος.

Ολοκληρώνοντας την επιστολή του καλεί τον πρωθυπουργό να παρέμβει για να ξεκινήσει για το λιμάνι του Πειραιά ανοικτός διάλογος με την τοπική κοινωνία «με στόχο την αναθεώρηση και επανασχεδιασμό των επιλογών του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΠ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024