Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 33 ανθρακωρύχοι της Χιλής εμπνέουν την Εθνική τους

Οι 33 ανθρακωρύχοι της Χιλής εμπνέουν την Εθνική τους

Ανατριχιαστικό είναι το διαφημιστικό της τράπεζας της Χιλής για την εθνική ομάδα της χώρας, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πρωταγωνιστές οι 33 ανθρακωρύχοι που τον Αύγουστο του 2010 συγκλόνισαν τον κόσμο όταν εγκλωβίστηκαν 720 μέτρα κάτω από τη γη έπειτα από κατολίσθηση σε ορυχείο του Σαν Χοσέ και κατάφεραν να βγουν όλοι ζωντανοί από τους διασώστες, 70 ημέρες μετά!

Ανατριχιαστικό είναι το διαφημιστικό της τράπεζας της Χιλής για την εθνική ομάδα της χώρας, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πρωταγωνιστές οι 33 ανθρακωρύχοι που τον Αύγουστο του 2010 συγκλόνισαν τον κόσμο όταν εγκλωβίστηκαν 720 μέτρα κάτω από τη γη έπειτα από κατολίσθηση σε ορυχείο του Σαν Χοσέ και κατάφεραν να βγουν όλοι ζωντανοί από τους διασώστες, 70 ημέρες μετά!

Οι 33 ανθρακωρύχοι επιστρέφουν στον τόπο… του εγκλήματος για να εμπνεύσουν τους παίκτες της Χιλής που θα δώσουν τη δική τους μάχη στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οι πρωταγωνιστές γεμίζουν δοχεία με χώμα από το έδαφος όπου βρέθηκαν κοντά στον θάνατο για να το «μεταφέρουν» στο προπονητικό κέντρο της Χιλής στη Βραζιλία, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν στους παίκτες το κουράγιο και τη δύναμη που είχαν οι ίδιοι «θαμμένοι» κάτω από τη γη.

Ο Μάριο Σεπουλβέδα που μιλάει εκπροσωπώντας τους ανθρακωρύχους στέλνει το μήνυμά του στους παίκτες της Χιλής και στους αντιπάλους της στον όμιλο, Ισπανία, Ολλανδία και Αυστραλία:

«Η Ισπανία είναι δύσκολη; Η Ολλανδία είναι δύσκολη; Τίποτα δεν είναι δύσκολο, μην φοβάστε τον όμιλο του θανάτου. Για έναν Χιλιανό τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δεν έχει σημασία ο θάνατος, γιατί τον θάνατο τον κερδίσαμε ήδη μια φορά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024