Η 7η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία… μας βγάζει από τα ρούχα μας
Την Παρασκευή 6 Ιουνίου στην Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014, τη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία, μια γιορτή για το ποδήλατο, το περιβάλλον και το ανθρώπινο σώμα.
Η εκδήλωση έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα και καλεί τους τολμηρούς -περισσότερο ή λιγότερο- να βγουν.. από τα ρούχα τους για μια γιορτινή ποδηλατάδα στους δρόμους της πόλης.
Στην εκδήλωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα και με μαγιό, καθώς επίσης και με άλλα εναλλακτικά μέσα μετακίνησης όπως τα skate-rollers.
Επιπλέον, μετά το τέλος της ποδηλατοδρομίας -λεπτομέρειες (τόπος και πρόγραμμα) για την οποία θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες- θα ακολουθήσει ξέφρενο party με ζωντανή μουσική, DJ sets, δρώμενα, προβολές και πολλές εκπλήξεις.
Η Διεθνής Ποδηλατοδρομία είναι είναι ένα διεθνές κίνημα με ειρηνικό χαρακτήρα με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτησή μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και για την απo-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.
- LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»
- Καϊράτ – Μπριζ 1-4: Περίπατος και στο «κυνήγι» της πρόκρισης οι Βέλγοι
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις

