Προσλήψεις 77 υπαλλήλων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Στη πρόσληψη 77 υπαλλήλων μέσω του ΑΣΕΠ για το 2014 θα προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. οι οποίες θα καλύψουν κενά τόσο στις κεντρικές υπηρεσίες, όσο και σε εποπτευόμενους φορείς.
Στη πρόσληψη 77 υπαλλήλων μέσω του ΑΣΕΠ για το 2014 θα προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, οι οποίες θα καλύψουν κενά τόσο στις κεντρικές υπηρεσίες, όσο και στους εποπτευόμενους φορείς.
Ήδη στο ΦΕΚ Β’ 1219/14-5-2014 δημοσιεύθηκε η απόφαση κατανομής προσωπικού των 46 συνολικά διοριστέων του ΑΣΕΠ (43 για το ΥΠΑΑΤ και 3 για τον ΕΦΕΤ) των αριθ. 1Κ/2008, 8Κ/2008 και 1Κ/2009 προκηρύξεων και έχουν κληθεί να υποβάλλουν δικαιολογητικά διορισμού για το ΥΠΑΑΤ: 15 γεωπόνοι, 10 κτηνίατροι, 3 χημικοί, 4 ΠΕ διοικητικοί, 3 ΠΕ οικονομικοί, 2 ΠΕ πληροφορικής, 4 τεχνολόγοι γεωπονίας και 2 τεχνολόγοι δημόσιας υγείας και κτηνιατρικών εργαστηρίων.
Οι υπόλοιπες 31 θέσεις θα προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ εντός του 2014.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).