Ο Στιβαχτής αντικαταστάτης του τραυματία Φιλίποφ
Εκτός δράσης από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας για τουλάχιστον δέκα ημέρες θα μείνει ο Ντίμα Φιλίποφ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο διεθνής πασαδόρος. Τη θέση του πήρε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Κώστας Στιβαχτής. Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε την Τρίτη, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος.
Εκτός δράσης από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας για τουλάχιστον δέκα ημέρες θα μείνει ο Ντίμα Φιλίποφ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο διεθνής πασαδόρος.
Ο Φιλίποφ έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων του Σωτήρη Δρίκου για το δεύτερο τουρνουά του προκριματικού ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (29-31 Μαΐου) και τη θέση του πήρε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Κώστας Στιβαχτής.
Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε την Τρίτη, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»