Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ και τυπικά πρωταθλήτρια, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» πίσω της...

Η ΑΕΚ και τυπικά πρωταθλήτρια, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» πίσω της…

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του Πανναξιακού στο ΟΑΚΑ για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής με την... ευχή των οπαδών της να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να περάσει ο σύλλογος ανάλογη «περιπέτεια» στην ερασιτεχνική κατηγορία. Μάλιστα πριν από την έναρξη του αγώνα, έγινε και η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του Πανναξιακού στο ΟΑΚΑ για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με την… ευχή των οπαδών της να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να περάσει ο σύλλογος ανάλογη «περιπέτεια» στην ερασιτεχνική κατηγορία. Μάλιστα πριν από την έναρξη του αγώνα, έγινε και η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 7′ μετά από μπαλιά του Γροντή ο Ανάκογλου έκανε το 1-0, ενώ στο 30′ μετά από συνδυασμό των ίδιων παικτών ο δεύτερος έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς όταν στο 60′ ο Ρόβας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντούνη και πλάσαρε σωστά, ενώ στο 80′ οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν τη νίκη, όταν ο Βιδάλης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «δίδυμο» του τρίτου γκολ ήταν από τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο Τραϊανός Δέλλας στο ματς. Έτσι, το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Ένωση στους 72 βαθμούς βάζοντας και πλέον όλοι στρέφουν το βλέμμα στην επόμενη σεζόν στη Football League.

ΑΕΚ:
Ντούνης, Γεωργέας (56′ Τσέλιος), Πεταυράκης, Τσιρίλο (56′ Βλαχομήτρος), Τζανετόπουλος, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πόποβιτς (56′ Βιδάλης), Γροντής, Πλατέλλας.

Πανναξιακός:
Τσαϊλάκης, Καρελεμόγλου (58′ Σάντα), Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46′ Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογερής, Χαμηλοθοδώρης, Λίμα (78′ Ευρυπιώτης), Ρόβας

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024