Τσίπρας: Την επόμενη Κυριακή η ψήφος μας θα αλλάξει τον τόπο
Ανοιξε νέος δρόμος για την αυτοδιοίκηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που η κυβέρνηση δεν συμμετέχει στον β' γύρο σε Αθήνα και Αττική. Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο είπε, αναφερόμενος και στη δήλωση Σαμαρά περί σταθερότητας. Στις 25 Μαΐου «η ψήφος μας δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο» είπε ο κ. Τσίπρας.
Ανοιξε νέος δρόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που κυβερνητικό κόμμα δεν συμμετέχει στον β’ γύρο στο μεγαλύτερο Δήμο και στη μεγαλύτερη περιφέρεια, Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής.
«Η Αθήνα και η Αττική γυρνούν σελίδα» είπε.
Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο είπε, αναφερόμενος και στη δήλωση Σαμαρά περί σταθερότητας.
«Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι με βάση το αποτέλεσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κάλπη των ευρωεκλογών διακυβεύει τη συνέχεια της συγκυβέρνησης των μνημονίων. Έχει απόλυτο δίκιο. Στις 25 Μαΐου θα γίνει το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο» είπε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε όλους τους έλληνες και τις ελληνίδες σε συστράτευση, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν.
Γιατί «ο αγώνας για ζωή και αξιοπρέπεια είναι αγώνας όλων. Να προτάξουν τη σταθερότητα της λαϊκής κυριαρχίας» όπως είπε.
«Η επόμενη Κυριακή θα είναι η πρώτη μέρα μιας άλλης εποχής. Η χώρα θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Και το μήνυμα είναι ένα: η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανέναν εκτός από το λαό της» και οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται αποκλειστικά με βάση το συμφέρον του.
Στις 25 Μαΐου «η ψήφος μας δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής
- Αυστραλία: Οι αρχές καλούν χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών
- Κοινωνική έρευνα και Τεχνητή Νοημοσύνη

