Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κράζουν» τον Μέσι για την συμπεριφορά του τα Ισπανικά Μέσα

«Κράζουν» τον Μέσι για την συμπεριφορά του τα Ισπανικά Μέσα

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στον «τελικό» του Ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στη Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν αρνητική και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η κριτική που δέχεται ο Αργεντίνος παίκτης είναι έντονη τον τελευταίο καιρό για την απόδοση του, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μέσι των περασμένων ετών. Την Κυριακή το βράδυ όμως τα Ισπανικά Μέσα του άσκησαν κριτική και για την συμπεριφορά του.

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στον «τελικό» του Ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στη Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν αρνητική και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η κριτική που δέχεται ο Αργεντίνος παίκτης είναι έντονη τον τελευταίο καιρό για την απόδοση του, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μέσι των περασμένων ετών.

Την Κυριακή το βράδυ όμως τα Ισπανικά Μέσα του άσκησαν κριτική και για την συμπεριφορά του αφού όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που προβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ όλοι οι παίκτες σπεύδουν να συγχαρούν τον Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και τους παίκτες της ομάδας για την επιτυχία, εκείνος και ο Τάτα Μαρτίνο κάθονται και απλά κοιτάνε.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά συμβαίνουν μια μόλις μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024