Με ρέγουλο οι επιτηρητές και τα τετράδια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Οικονομία στους επιτηρητές και τα τετράδια κάνει το υπουργείο Παιδείας, λόγω των μειωμένων κονδυλίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όπως προκύπτει από τις σχετικές εγκυκλίους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν οικονομία στο πρόχειρο και να αποφύγουν να γεμίσουν όλο το τετράδιο, γιατί δύσκολα θα πάρουν και δεύτερο.
Οικονομία στους επιτηρητές και τα τετράδια κάνει το υπουργείο Παιδείας, λόγω των μειωμένων κονδυλίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Σύμφωνα με τα Νέα της Τετάρτης, όπως προκύπτει από τις σχετικές εγκυκλίους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν οικονομία στο πρόχειρο και να αποφύγουν να γεμίσουν όλο το τετράδιο, γιατί δύσκολα θα πάρουν και δεύτερο.
Σχετικά με τους επιτηρητές, η οικονομία θα επιτευχθεί βάζοντας τους υποψηφίους σε μεγαλύτερες αίθουσες.
«Κατά τον ορισμό των επιτηρητών για την εξέταση των ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα βαθμολογικά και εξεταστικά κέντρα, παρακαλούμε ο αριθμός των επιτηρητών που θα οριστούν να είναι ο απολύτως αναγκαίος» αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Σχετικά με τη χορήγηση δεύτερου τετραδίου, η σχετική εγκύκλιος αναφέρει: «Οι πρόεδροι των κέντρων εξέτασης πρέπει να επιστήσουν την προσοχή στους υποψηφίους για τη σωστή διαχείριση του χώρου του τετραδίου (16 φύλλα), ώστε να χωρέσει τις απαντήσεις τους.
» Σε καμία περίπτωση δεν θα χορηγηθεί σε υποψήφιο δεύτερο τετράδιο, παρά μόνο κατόπιν διαβίβασης του αιτήματος στην ΚΕΕ και πιθανής άδειας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 2-0: Γλυκόπικρη νίκη μετά από δυο μήνες, με… υπογραφή Μπαρτόλο
- Στην Αθήνα τα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο της Χίου – 2,5 ετών το μικρότερο
- Γροιλανδία: Η κρίση δεν έχει τελειώσει – Θετικές οι συνομιλίες, αλλά το αποτέλεσμα αβέβαιο
- Η γυναικομανία του JFK – Ερωμένες, έμπιστες φίλες και «θύματα» της ιδιωτικής του ζωής
- LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος