Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων: 5μηνο εξ αποστάσεως πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων: 5μηνο εξ αποστάσεως πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα "Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων" που προσφέρεται από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών αναλύει τη δομή μιας ναυτιλιακής επιχείρησης και περιγράφει τη δραστηριότητα και τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων» που προσφέρεται από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών αναλύει τη δομή μιας ναυτιλιακής επιχείρησης και περιγράφει τη δραστηριότητα και τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Η διαδικασία της ναύλωσης, οι τύποι των ναυλώσεων και των ναυλοσυμφώνων, ο υπολογισμός του ναύλου, η ασφάλεια πλοίου και φορτίου, η απώλεια και εγκατάλειψη πλοίου καθώς και οι οικονομικοί κύκλοι που διέπουν τη ναυτιλία και τέλος, η άντληση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων είναι τα κύρια θέματα που αναλύονται.

Ο πρώτος βαθμολογικά εκπαιδευόμενος που θα ολοκληρώσει επιτυχώς το συγκεκριμένο Πρόγραμμα για τον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο (έναρξη μαθημάτων 26/5/2014) θα έχει απαλλαγή από τα δίδακτρα του Προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους εδώ

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Η θαλάσσια επιφάνεια καλύπτει τα 4/5 της συνολικής επιφάνειας του πλανήτη. Ως εκ τούτου, οι θαλάσσιες μεταφορές εξυπηρετούν σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό των διεθνών μεταφορών ανθρώπων και εμπορευμάτων, λόγο της δυνατότητας μεταφοράς μεγάλου όγκου σε μακρινές αποστάσεις με χαμηλό κόστος. Το μέγεθος των αποστάσεων καθώς και η ιδιομορφία ορισμένων φορτίων οδήγησαν στη ναυπήγηση ειδικών πλοίων καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τις ασφαλούς μεταφοράς του εκάστοτε φορτίου. Ωστόσο, οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις, πέρα από την επιχειρηματική δραστηριότητα και την ασφαλή μεταφορά των φορτίων καλούνται εξίσου να μεριμνήσουν για την ασφάλεια του ανθρώπινου παράγοντα και του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η Ελλάδα, η οποία παραδοσιακά κατέχει μια εξέχουσα θέση στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, συμμετέχει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και συμβάσεις που αφορούν τις θαλάσσιες μεταφορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε στο e-mail elearn-secretariat@elke.uoa.gr.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024