Ομαλά αναμένεται να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της Κύπρου από την τρόικα
Ομαλά και χωρίς προβλήματα αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο η τέταρτη αξιολόγηση της Κύπρου από την τρόικα. Η τρέχουσα αξιολόγηση θα οδηγήσει στην εκταμίευση δόσης ύψους 186 εκατ. ευρώ.
Ομαλά και χωρίς προβλήματα αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο η τέταρτη αξιολόγηση της Κύπρου από την τρόικα. Η τρέχουσα αξιολόγηση θα οδηγήσει στην εκταμίευση δόσης ύψους 186 εκατ. ευρώ.
Στο επίκεντρο της αξιολόγησης βρίσκονται οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και το νέο πλαίσιο για την αφερεγγυότητα που θα ψηφισθούν μέχρι το τέλος του έτους.
Η τρόικα φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής από τη Λευκωσία και αποκλείει το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων.
Το επικαιροποιημένο μνημόνιο θα δοθεί από τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ στην κυπριακή κυβέρνηση αύριο Τετάρτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των επικεφαλής του κλιμακίου των δανειστών της χώρας με τον υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη