Το «δώρο» του Γιώργου Σαμαρά στον μικρό Τζέι
Ο Γιώργος Σαμαράς γνώρισε την αποθέωση στο τελευταίο ματς της χρονιάς της Σέλτικ, αφού αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του έλληνα διεθνούς επιθετικού με τη φανέλα των Σκοτσέζων. Ωστόσο, ο «Σαμ» αποθεώθηκε και για μια ενέργειά του στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, η οποία έκανε τον γύρο της Ευρώπης και συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο.
Ο Γιώργος Σαμαράς γνώρισε την αποθέωση στο τελευταίο ματς της χρονιάς της Σέλτικ, αφού αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του έλληνα διεθνούς επιθετικού με τη φανέλα των Σκοτσέζων.
Ωστόσο, ο «Σαμ» αποθεώθηκε και για μια ενέργειά του στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, η οποία έκανε τον γύρο της Ευρώπης και συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο.
Ο διεθνής στράικερ πήγε στην εξέδρα και πήρε στην αγκαλιά του τον Τζέι, έναν νεαρό φίλαθλο της Σέλτικ με ειδικές ανάγκες. Μαζί του έκανε τον γύρο του θριάμβου, με τον νεαρό να δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
Λίγο πριν τον πάρει στην αγκαλιά του ο Σαμαράς, ο μικρός Τζέι είχε λάβει ως δώρο το μετάλλιο του προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον.
Παρακολουθείστε το βίντεο με τη συγκινητική κίνηση του Σαμαρά:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή

