Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Βερόπουλος: Νέα καταστήματα στο Π. Φάληρο και στη Ζάκυνθο

Στη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων στο Π. Φάληρο και στη Ζάκυνθο προχώρησε πρόσφατα ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ φτάνοντας τα 238 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το κατάστημα του Π. Φαλήρου, 84ο στην Αττική, με συνολική έκταση 700 τ.μ., απασχολεί 21 εργαζόμενους και βρίσκεται στην οδό Αγ. Τριάδος 3, ενώ το κατάστημα της Ζακύνθου, το 4ο […]

Στη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων στο Π. Φάληρο και στη Ζάκυνθο προχώρησε πρόσφατα ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ φτάνοντας τα 238 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το κατάστημα του Π. Φαλήρου, 84ο στην Αττική, με συνολική έκταση 700 τ.μ., απασχολεί 21 εργαζόμενους και βρίσκεται στην οδό Αγ. Τριάδος 3, ενώ το κατάστημα της Ζακύνθου, το 4ο στο νησί, με συνολική έκταση 780 τμ, απασχολεί 21 εργαζομένους και βρίσκεται στην οδό Στραβοπόδη 15, στην πόλη της Ζακύνθου.

Ο Όμιλος δημιούργησε δύο σύγχρονα και μοντέρνα σχεδιαστικά κατάστημα με λειτουργικούς χώρους, με τμήματα φρέσκων προϊόντων και προσαρμοσμένα στα οικολογικά πρότυπα. Εναρμονισμένα με την εταιρική κουλτούρα του ομίλου, που στοχεύει στην ικανοποίηση του επισκέπτη-πελάτη, τα καταστήματα προσφέρουν φιλική εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές, ποιότητα και ποικιλία.

Παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις τιμές των προϊόντων και προσφέροντας ένα πακέτο εκπτωτικών προσφορών, οι οποίες λειτουργούν και συνδυαστικά.

Ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του, με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα, παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες της. Ήδη το 2014 έχει προχωρήσει στο άνοιγμα 3 καταστημάτων, ενώ σύντομα θα επεκτείνει περαιτέρω τις εμπορικές του δραστηριότητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024