Μια τριήμερη γιορτή yoga θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2014.

Στο πλαίσιο του European Yogi Nomads 12 δάσκαλοι αλλά και μαθητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης έρχονται στη χώρα μας και μοιράζονται την πρακτική τους και τις εμπειρίες τους.

Οι 12 δάσκαλοι yoga είναι οι: Anja Bergh (Goteborg), Chantal Russell (Vancouver), Emily Kuser (Ubud), Kate Beckel (Instabul), Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης (Αθήνα), Manel Rodrigues (Lisbon), Μαρία Στυλιανάκη (Αθήνα), Meghan Currie (Vancouver), Michael Bjerrum (Copenhagen), Nanna Wagner (Copenhagen), Ross Rayburn (New York), Todd Tesen (Birmingham).

Σε κάθε τάξη θα διδάξουν δυο δάσκαλοι, ενώ το Σάββατο βράδυ (10/5) θα πραγματοποιηθεί δείπνο για όσους θέλουν να συμμετέχουν το οποίο αποτελεί μια ακόμη αφορμή για τη συνάντηση και συναναστροφή, ανάμεσα σε δασκάλους και μαθητές.

Για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα και για να κάνετε κράτηση θέσης επισκεφθείτε το www.tinyurl.com/nomadsinathens.

Το concept των European Yogi Nomads ξεκίνησε το 2011, από 4 δασκάλες Yoga και βασίζεται στην ιδέα της κοινότητας και της σύνδεσης των ανθρώπων με αφορμή την αγάπη που μοιράζονται για τη yoga. Όλα τα events των Nomads πραγματοποιούνται σε διαφορετική κάθε φορά πόλη (Βερολίνο, Λισσαβώνα, Παρίσι, Βασιλεία, Κοπεγχάγη) και σε κάθε event διδάσκουν δάσκαλοι από τη χώρα που φιλοξενεί το event αλλά και δάσκαλοι από το εξωτερικό που ταξιδεύουν μόνο για αυτό το σκοπό.

Τη φιλοξενία και διοργάνωση του event στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ομάδα του Bhavana Yoga Center (www.bhavayoga.com , Αιόλου 43 – Αθήνα, τηλ.: 210.3238133).