Με αργούς ρυθμούς η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Οριακά ξεπερνούν τις 200.000 οι δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο Taxis. Στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων καταδεικνύουν ότι 40 μέρες περίπου μετά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχουν υποβληθεί μόλις 202.198 δηλώσεις και έχουν εκκαθαριστεί μέχρι οι 200.122 δηλώσεις.
Οριακά ξεπερνούν τις 200.000 οι δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο Taxis.
Στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων καταδεικνύουν ότι 40 μέρες περίπου μετά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχουν υποβληθεί μόλις 202.198 δηλώσεις και έχουν εκκαθαριστεί μέχρι οι 200.122 δηλώσεις.
Από τις εκκαθαρισμένες δηλώσεις οι 107.582 είναι μηδενικές, οι 53.230 είναι χρεωστικές και αντιστοιχούν σε φόρο 44,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι 39.310 δηλώσεις είναι πιστωτικές.
Ο μέσος φόρος των χρεωστικών δηλώσεων ανέρχεται σε 828 ευρώ, ενώ ο μέσος επιστρεφόμενος φόρος των πιστωτικών δηλώσεων ανέρχεται σε 201 ευρώ περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»