Πάρτι αυθαιρεσιών στο λούνα παρκ του Ελληνικού
Πλήθος αυθαιρεσιών έχουν διαπιστώσει οι επιθεωρητές στη λειτουργία του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου την Κυριακή, 27 Απριλίου, έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του. Απαντήσεις στις επικρίσεις αναμένεται να δώσει σήμερα, Τετάρτη, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης.
Πλήθος αυθαιρεσιών έχουν διαπιστώσει οι επιθεωρητές στη λειτουργία του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου την Κυριακή, 27 Απριλίου, έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το λούνα παρκ δεν είχε νόμιμη παροχή ηλεκτροδότησης, αλλά οι υπεύθυνοι φέρονται ότι έπαιρναν ρεύμα έχοντας κάνει παράνομη σύνδεση στο δημοτικό δίκτυο.
Επίσης, η εκμίσθωση του χώρου από τον ΔήμοΕλληνικού– Αργυρούπολης είχε αποφασισθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ελήφθη με διαφορά μίας ψήφου: 17 έναντι 16.
Δημοτικοί σύμβουλοι είχαν καταγγείλει ότι δεν μπορούσε να εκμισθωθεί ο χώρος, αφού πρόκειται για ρέμα, ενώ ο δήμος δεν έκανε κανέναν έλεγχο στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς να έχει υποβάλει η ιδιοκτήτρια εταιρεία κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα. Δεν ζητήθηκαν τα έγγραφα αυτά ούτε όταν έληξε –τον Φεβρουάριο –η περίοδος της εκμίσθωσης που παρατάθηκε «σιωπηρά», δηλαδή παράνομα.
Απαντήσεις στις επικρίσεις και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τη λειτουργία του χώρου, αναμένεται να δώσει σήμερα, Τετάρτη, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης.
Πάντως, την Τρίτη, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «στοχευμένη επίθεση» που αποσκοπεί σε άλλα συμφέροντα.
Διαβάστε επίσης:
- Οργή και θλίψη στην κηδεία του 13χρονου που χάθηκε στο λούνα παρκ
- Αντιμέτωποι με κακούργημα οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ στο Ελληνικό
- Δήμος Ελληνικού: Δεν κρυβόμαστε, είμαστε δίπλα στην οικογένεια
- Παράνομα λειτουργούσε το λούνα παρκ όπου ξεψύχησε ο 13χρονος
- Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το κοριτσάκι που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ
- Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό – Νεκρός 13χρονος, στην ΜΕΘ 9χρονη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μανιφέστο του δράστη της επίθεσης στο δείπνο των Ανταποκριτών – Τι έγραψε για τον Τραμπ
- Super League 2: Στην πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Α’ ομίλου ο ΠΑΟΚ Β – Η τελική βαθμολογία
- Η Ίσα Ρέι αποκαλύπτει την πολύτιμη συμβουλή που της έδωσε η Μάγια Άγγέλου
- Μαγνητικό τσιμέντο: Η ιδέα που υπόσχεται να βάλει τέλος στο καρφιά και τις βίδες στους τοίχους
- Χώρισε το πιο «cool ζευγάρι» του παγκοσμίου τένις – Όλο το παρασκήνιο (pics)
- Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ 4-0: Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Champions League



