Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη του Τάσου Μαντέλη
Με την εξέταση μαρτύρων προχωρά η δίκη του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για την υπόθεση της Siemens στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά και το πέρας των νομικών ενστάσεων. Στη δίκη κατέθεσε ο Γαρύφαλλος Μάρκου, αδελφός της κατηγορούμενης Αντωνίας Μάρκου, ο οποίος υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος Ηλίας Γεωργίου είχε προτρέψει να καταστραφούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί γιατί «πίσω από αυτούς βρίσκονται ηχηρά ονόματα» και «θα καεί πολύς κόσμος».
Με την εξέταση μαρτύρων προχωρά η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για την υπόθεση της Siemens, μετά και το πέρας των νομικών ενστάσεων.
Στη δίκη κατέθεσε ο Γαρύφαλλος Μάρκου, αδελφός της κατηγορούμενης Αντωνίας Μάρκου, την οποία βαρύνει το κακούργημα της άμεσης συνέργειας σε παθητική δωροδοκία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η δωρεά της Μέριλ Στριπ στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας Γυναικών
- Προσφέρει ασφάλεια η αστυνομία;
- Σημαντική ενίσχυση για την δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης
- Τσουκαλάς: Δεν ενδιαφέρει τον Γεωργιάδη αν κάποιοι επιβουλεύονται τη χώρα και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε κρατικά μυστικά;
- H Meta δεν μπαίνει στον κόπο να μπλοκάρει τις διαφημίσεις απατεώνων
- Αλγόριθμοι, παραπληροφόρηση και Fake News: Μπορεί η ΕΕ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια ζωντανή;


