Ενέδρα θανάτου σε 63χρονο επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη
Ενέδρα θανάτου έστησαν δυο άτομα σε 63χρονο επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν. Οι δύο άγνωστοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν και όταν ο 63χρονος αντέδρασε δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος.
Ενέδρα θανάτου έστησαν δυο άτομα σε 63χρονο επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν έξω από το σπίτι και την ώρα που ο 63χρονος έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.
Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και ενεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαθίστανται και αναδεικνύονται τα μνημεία στον άξονα της Δημητρίου Γούναρη
- Ράγιο Βαγιεκάνο: Γιατί ο Ίνιγκο Πέρεθ μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ
- Δ’ Χαιρετισμοί: Τι ώρα ξεκινά η ακολουθία – Το κείμενο της Δ’ στάσης
- ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα στην υιοθεσία ανηλίκου
- ΗΠΑ: Εξετάζουν την άρση κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για να μειωθούν οι τιμές – «Αντιφατικός ελιγμός», λένε οι αναλυτές
- Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα play off»


