Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαιώνεται ο αρραβώνας του Κλούνεϊ με τη βρετανίδα δικηγόρο

Επιβεβαιώνεται ο αρραβώνας του Κλούνεϊ με τη βρετανίδα δικηγόρο

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στην είδηση του αρραβώνα του Τζορτζ Κλούνεϊ έσπευσαν να αντιδράσουν με δυσπιστία. Ορκισμένος εργένης (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να αρραβωνιαστεί ίσως τη μόνη γυναίκα που θα τον έκανε να αλλάξει άποψη: την Αμάλ Αλαμουντίν, βρετανίδα δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γραφείο της Αλαμουντίν (και η μητέρα του ηθοποιού) επιβεβαιώνουν τον αρραβώνα, ενώ ο Guardian χαρακτηρίζει την απόφαση ως «εξαιρετική κίνηση καριέρας».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στην είδηση του αρραβώνα του Τζορτζ Κλούνεϊ έσπευσαν να αντιδράσουν με δυσπιστία. Ορκισμένος εργένης (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να αρραβωνιαστεί ίσως τη μόνη γυναίκα που θα τον έκανε να αλλάξει άποψη: την Αμάλ Αλαμουντίν, βρετανίδα δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το γραφείο της Αμάλ Αλαμουντίν έσπευσε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, εκφράζοντας τις ευχές του και τα συγχαρητήριά του για τον αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο.

Μάλιστα, η Daily Mail αναφέρει ότι τον αρραβώνα επιβεβαίωσε και η μητέρα του διάσημου σταρ, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη: «Η Αμάλ είναι μια εξαιρετική κοπέλα».

Όπως αναφέρει ο Guardian, η απόφαση του Κλούνεϊ να παντρευτεί «αποτελεί εξαιρετική κίνηση καριέρας».

Και συνεχίζει: «Ένας εργένης, μεσήλικας άνδρας που περιορίζει τις ερωτοτροπίες του με γυναίκες τόσο νέες ώστε να μπορούν να βρουν ακόμα δουλειά στο Χόλιγουντ, κινδυνεύει να μετατραπεί το είδος του γελοίου τύπου που ερμήνευε ο Μάθιου ΜακΚόναχι στο Dazed and Confused (σ.σ. όπου έλεγε): «Αυτό μου αρέσει στα κορίτσια του Λυκείου, φίλε. Εγώ μεγαλώνω, εκείνες μένουν στην ίδια ηλικία»».

Ο Guardian αναφέρει ότι ο Κλούνεϊ θα γλιτώσει από την μοίρα του Τζακ Νίκολσον «που τον θαυμάζουν ως ηθοποιό, αλλά αποτελεί ενός είδους κινούμενο ανέκδοτο, όσον αφορά τις γυναίκες της όχι και τόσο ιδιωτικής ζωής του».

Η σχέση του 52χρονου Κλούνεϊ με την 36χρονη Αλαμουντίν μετρά επτά μήνες και η ίδια χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα διακριτική, καθώς δεν της αρέσει να μιλά για τη σχέση της στον Τύπο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024