Οκτώ νεκροί σε πυρκαγιά σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Ρωσία
Oκτώ άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο την Κυριακή σε πυρκαγιά που κατέστρεψε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών στην περιοχή Αλτάι της κεντρικής Ρωσίας, ανακοίνωσαν αστυνομικοί που διενεργούν έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.
Oκτώ άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο την Κυριακή σε πυρκαγιά που κατέστρεψε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών στην περιοχή Αλτάι της κεντρικής Ρωσίας, ανακοίνωσαν αστυνομικοί που διενεργούν έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.
Τα πτώματα οκτώ ασθενών βρέθηκαν στα ερείπια του κέντρου φροντίδας Chisty List.
Νωρίτερα, πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Έξι άτομα τραυματίστηκαν.
Έρευνα πραγματοποιείται για το εάν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας. Παρόμοιες τραγωδίες έχουν συμβεί αρκετές το τελευταίο διάστημα, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για τις συνθήκες ασφαλείας σε κέντρα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας.
Τον Σεπτέμβριο 37 άτομα σκοτώθηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο στην περιοχή Νοβγκόρντ.
Αρκετούς μήνες νωρίτερα, πυρκαγιά σε ψυχιατρικό νοσοκομείο κοντά στη Μόσχα είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 37 άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αφγανιστάν – Πακιστάν: Η Ευρωπαϊκή Ενωση ζητεί αποκλιμάκωση των μαχών
- Χόλιγουντ: Η Paramount αποκτά την ανταγωνιστική της Warner Bros αξίας 110 δισ. δολαρίων
- Βόρεια Ντακότα: Επιδικάστηκε αγωγή 345 εκατ. δολαρίων υπέρ εταιρείας αγωγού πετρελαίου, ενάντια στη Greenpeace
- Συρία: Το ΣΑ του ΟΗΕ αίρει τις κυρώσεις σε βάρος της οργάνωσης Χαγιάτ Ταχρίρ ας Σαμ του τζιχαντιστή Τζολάνι
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»