Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο έξτρα αεροσκάφη από Aegean και Olympic Air για το Άγιο Φως

Δύο έξτρα αεροσκάφη από Aegean και Olympic Air για το Άγιο Φως

Εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις, τις οποίες και προτίθεται να καθυστερήσει σε αναμονή του Αγίου Φωτός, η Aegean θα επιχειρήσει με δύο έξτρα αεροσκάφη (τα οποία δεν θα εκτελέσουν εμπορική πτήση) να μεταφέρει το Άγιο Φως σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς.

Με δύο έξτρα αεροσκάφη (τα οποία δεν θα εκτελέσουν εμπορική πτήση) θα επιχειρήσει να μεταφέρει το Άγιο Φως σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς η Aegean, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις, τις οποίες και προτίθεται να καθυστερήσει σε αναμονή του Αγίου Φωτός.
Τα αεροσκάφη θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα προς δυο διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς, ένα προς το Αιγαίο και ένα προς το Ιόνιο και συγκεκριμένα προς Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω και Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα θα είναι κατά προσέγγιση στις 22:30.
Παράλληλα, η Aegean για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο έχει αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε προγραμματισμένες πτήσεις προς Ηράκλειο, Χίο, Σαντορίνη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη:
Α3 322 Αθήνα – Ηράκλειο, αναχώρηση στις 19:55 αντί στις 18:55
Α3 278 Αθήνα – Χίο, αναχώρηση στις 19:00 αντί στις 18:00
Α3 360 Αθήνα – Σαντορίνη, αναχώρηση στις 19:20 αντί στις 18:20
Α3 154 Αθήνα – Καβάλα, αναχώρηση στις 19:10 αντί στις 18:00
Α3 126 Αθήνα – Θεσσαλονίκη, αναχώρηση στις 19:45 αντί στις 19:15
Η μεταφορά του Αγίου Φωτός στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί με την προγραμματισμένη πτήση της Aegean A3 218.
Παράλληλα, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων της Aegean και της Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες.
Επιπροσθέτως, η Aegean για 15η χρονιά τηρεί τα έθιμα και προσφέρει όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα νηστίσιμο μενού, παραδοσιακό σταφιδόψωμο τη Μ. Παρασκευή αποκλειστικά για τους επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού, καθώς και πασχαλινό τσουρέκι την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα σε όλους τους επιβάτες όλων των πτήσεων, ενώ σε όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών προσφέρονται σοκολατένια λαγουδάκια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024