Μια σειρά από συλλεκτικά μπουκάλια, κομμάτι της καμπάνιας της Coca-Cola για το World Cup, παρουσίασε η εταιρεία. Για το σχεδιασμό και την παραγωγή του «ποδοσφαιρικού μπουκαλιού» (soccer bottle) συνεργάστηκαν στενά η Frigoglass με το γραφείο της Coca-Cola στο Ντουμπάι και η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε ταχύτατο χρόνο.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το «ποδοσφαιρικό μπουκάλι» θα διανεμηθεί από την Coca-Cola στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, το Ιράκ και την Ιορδανία.

Ο κ. Darren Bennett-Voci, Commercial Director της Frigoglass στον Κλάδο Υαλουργίας, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το έργο προσφέροντας στους καταναλωτές μια καινοτόμο παραλλαγή του διάσημου Contour μπουκαλιού της Coca-Cola με ‘δόση’ ποδοσφαίρου.».

Ο κ. Nicola Ayyash, Packaging and Sales & Marketing Equipment Manager για την Coca-Cola δήλωσε: «Ως συνεργάτης της FIFA, η Coca-Cola, ένα εμπορικό σήμα για όλους με κύριο χαρακτηριστικό τη χαρά, ήταν πάντα οπαδός του ποδοσφαίρου, τόσο διεθνώς, όσο και στις χώρες του GCC. Αυτή η νέα συσκευασία καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν και να γιορτάσουν με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου παγκοσμίως την εμπειρία του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Βραζιλία αυτό το καλοκαίρι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ