Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλούνι: ερωτευμένος με Λιβανέζα δικηγόρο

Κλούνι: ερωτευμένος με Λιβανέζα δικηγόρο

Ποια είναι η Αμάλ Αλαμουντίν και τι την κάνει τόσο σημαντική.

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: Visual Hellas

Είναι ίσως η μόνη σύντροφος του Τζoρτζ Κλούνει που θα μπορούσε να γίνει θέμα από μόνη της και όχι με αυτόν αλά μπρατσέτα. Επίσης χάρη σε εκείνη σίγουρα κανείς πια δεν θα τον κατηγορήσει για dating down. H 36χρονη λιβανέζα Αμάλ Αλαμουντίν δεν είναι μόνο μια σέξι μελαχρινή με πολύ καλό γούστο στα ρούχα αλλά μια πετυχημένη δικηγόρος, με ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, απόφοιτος της Οξφόρδης και του τμήματος Νομικής του Νew York University, συνήγορος του Τζούλιαν Ασάνζ του Wikileaks και της Γιούλια Τιμοσένκο ενώ έχει διατελέσει και σύμβουλος του Κόφι Ανάν στις διαπραγματεύσεις με την Συρία. Έχει υπερασπιστεί πελάτες της στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Πρόσφατα μαζί με τον Τζoρτζ Κλούνει βρέθηκαν σε ειδική προβολή του Μνημεία Ανδρών στον Λευκό Οίκο κάνοντας τα μίντια να σχολιάσουν την απερισκεψία ή το χιούμορ του Τζορτζ Κλούνει να διαλέξει για συνοδό την συνήγορο του ανθρώπου που προκαλεί ανατριχίλα σε κάθε αμερικανό αξιωματούχο. Το ρομαντικό τους ταξίδι στις Σευχέλλες και την Τανζανία, επίσης τράβηξε την προσοχή των μίντια.
Η Αμάλ όμως είναι μια δυναμική δικηγόρος με την δική της προσωπική ιστορία. Γεννήθηκε στην Βηρυτό από ευκατάστατους και καλλιεργημένους γονείς. Η μητέρα της είναι διάσημη και βραβευμένη δημοσιογράφος στην Μέση Ανατολή και το Ηνωμένο Βασίλειο, που έχει πάρει συνεντεύξεις από προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Κλίντον, η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Φιντέλ Κάστρο ενώ ο παππούς της έχει υπάρξει υπουργός. Η ίδια μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και αραβικά.
Η Αμάλ πριν διαγράψει τον λογαριασμό της στο twitter είχε 1700 followers μεταξύ των οποίων τον Άστον Κούτσερ και την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας. Λέγεται ότι η διαγραφή έγινε αφότου ο Κλούνει αποκάλεσε ανόητους τους χρήστες του twitter, αν και η Αμάλ δεν μοιάζει με γυναίκα που θα της υπαγορεύσουν τι να κάνει.
Πέρα από το στιλ της που συχνά προσελκύει τα θετικά σχόλια των fashionistas έχει ψηφιστεί η πιο hot δικηγόρος του Λονδίνου από σχετικό blog στο Tublir. Όσο πιο συχνά οι παπαράτσι συλλαμβάνουν την Αλαμουντίν και τον Κλούνει μαζί, τόσο πιο πολύ πείθονται ότι ο Τζορτζ βρήκε την μία και μοναδική. Αλήθεια ο διάσημος εργένης έχει ανανεώσει το στοίχημα που έλεγε ότι τα 40 (και μετά τα 50) θα τον βρουν single και χωρίς παιδιά; Και αν ναι το έχει πει στην Αμάλ;

woman.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024