Στα 2,3 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημοσίο το πρώτο δίμηνο 2014
Στα 2,3 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα νέα χρέη προς το Δημόσιο που δημιουργήθηκαν στο πρώτο δίμηνο του 2014. Συνολικά, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ανέρχονται στα 64,5 δισ. ευρώ.
Νέα αύξηση σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο από την αρχή του έτους, με αποτέλεσμα το σύνολο τους να ανέλθει στο τέλος Φεβρουαρίου στα 64,5 δισ. ευρώ.
Το πρώτο δίμηνο του έτους, όπως προκύπτει από στοιχεία της Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, δημιουργήθηκαν νέα ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 2,356 δισ. ευρώ.
Το ίδιο διάστημα η φορολογική διοίκηση εισέπραξε από νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές 272 εκατ. ευρώ και 401 εκατ ευρώ από παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυστήριο με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή της Πυροσβεστικής – Συνεχίζονται οι έρευνες
- Με ιστορικό γκολ του Σαλάχ, η Αίγυπτος νίκησε τη Νότιο Αφρική (1-0)
- Μπλόκα: Συσκέψεις σε όλη τη χώρα από τους αγρότες – Το κρίσιμο ραντεβού στη Νίκαια
- Απεργία ΣΕΗ το Σάββατο: Η ΕΝΘΕΠΑ διαψεύδει καθολικό «λουκέτο» στα θέατρα – Ποιοι στηρίζουν την κινητοποίηση
- Ζελένσκι: Έτοιμος να προκηρύξει δημοψήφισμα για το σχέδιο Τραμπ αν η Ρωσία συμφωνήσει σε εκεχειρία δύο μηνών
- Συρία: Σουνιτική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο τζαμί με τους 8 νεκρούς
