Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καντάφι: Έβαζε τους εχθρούς του στην κατάψυξη, διατηρούσε «δωμάτια βιασμού»

Καντάφι: Έβαζε τους εχθρούς του στην κατάψυξη, διατηρούσε «δωμάτια βιασμού»

Σε φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Μουαμάρ Καντάφι προχωρά ντοκιμαντέρ του Κρίστοφερ Ολγκιάτι. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης έβαζε τα πτώματα των εχθρών του στην κατάψυξη, ενώ διατηρούσε «μπουντρούμια του σεξ» στο Πανεπιστήμιο της Λιβύης, όπου βίαζε φοιτήτριες.

Σε φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Μουαμάρ Καντάφι προχωρά ντοκιμαντέρ του Κρίστοφερ Ολγκιάτι.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης έβαζε τα πτώματα των εχθρών του στην κατάψυξη, ενώ διατηρούσε «μπουντρούμια του σεξ» στο Πανεπιστήμιο της Λιβύης, όπου βίαζε φοιτήτριες.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi» (Τρελός Σκύλος: Μέσα στον Κρυφό Κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι) πήρε συνεντεύξεις από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στον πρώην ηγέτη της Λιβύης.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Ολγκιάτι μίλησε με το «πρωτοπαλίκαρο» του Καντάφι, Φρανκ Τέρπιλ, πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος ήταν υπεύθυνος μίας ομάδας δολοφόνων για λογαριασμό του λίβυου ηγέτη.

Ο Τέρπιλ θυμάται μία περίπτωση, κατά την οποία ο Καντάφι του ζήτησε να φέρει το κεφάλι του στόχου του σε ψυγείο.

Άλλη πηγή δηλώνει το ντοκιμαντέρ ότι στον Καντάφι άρεσε να «επισκέπτεται» τους νεκρούς εχθρούς του. «Κρατούσε τα θύματά του στην κατάψυξη και επισκεπτόταν τα παγωμένα πτώματά τους» για 25 χρόνια, είπε.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ και ο παραγωγός, Μάικλ Κρίσμαν, απέκτησαν πρόσβαση στα μυστικά «δωμάτια του σεξ» του Καντάφι στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου ο Λίβυος ηγέτης βίαζε φοιτήτριες μετά τις ομιλίες του στο πανεπιστήμιο.

Τα δωμάτια αυτά περιλάμβαναν ένα κρεβάτι, τζακούζι και έναν χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Στην αποκάλυψη ότι ο δικτάτορας της Λιβύης απήγαγε και βίασε εκατοντάδες νεαρές κοπέλες, τις οποίες μετέφερε σε ειδικά κατασκευασμένα μπουντρούμια, είχε αποκαλύψει πρόσφατα και ντοκιμαντέρ του BBC.

Μερικά από τα θύματα ήταν μόλις 14 ετών.

Το ντοκιμαντέρ του Ολγκιάτι θα προβλήθεί την Παρασκευή στο Showtime.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024