«Καμπάνα» 30.000 ευρώ στον «Ζοτς» από την Ευρωλίγκα
Ακριβά θα πληρώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την «έκρηξη» κατά του διαιτητή Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» καλείται να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά του κατά του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα.
Ακριβά θα πληρώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την «έκρηξη» κατά του διαιτητή Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» καλείται να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά του κατά του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα.
Εκτός από τον Ομπράντοβιτς με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο μάνατζερ της «Φενέρ» Μιρσάντ Τουρκσάν ο οποίος θα πληρώσει 10.000 ευρώ για την συμμετοχή του στα επεισόδια, ενώ τέλος 5.000 ευρώ θα καταβάλλει και η Τουρκική ομάδα για διάφορα αντικείμενα που πέταξαν στο παρκέ οι οπαδοί της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: A λα καρτ αντίληψη της εθνικής ασφάλειας από την κυβέρνηση – Να ζητήσει συγγνώμη από τον Ανδρουλάκη
- Δουβίκας για τον Φάμπρεγκας: «Με αυτόν προπονητή νιώθω πιο ολοκληρωμένος παίκτης»
- Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων στην Ευρώπη τον Απρίλιο – Τι συνέβη στην Ελλάδα
- Υποκλοπές: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση – Πυρά αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση μετά το «μπάζωμα» της εξεταστικής
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της Euroleague
- Κρήτη: Τραγικός επίλογος για τον 50χρονο που αγνοούνταν – Εντοπίστηκε απαγχονισμένος
