Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ελληνική εβδομάδα μόδας εντυπωσιάζει

Η ελληνική εβδομάδα μόδας εντυπωσιάζει

Οι επιδείξεις του Αthens Xclusive Deisgners Week έφεραν αέρα φρεσκάδας και δημιουργικότητας στην Αθήνα.

Σοφία Κροκιδά

Ένα τριήμερο γεμάτο μόδα και εντυπωσιακές δημιουργίες παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στα πλαίσια του Athens Xclusive DesignersWeek. 12 νέοι έλληνες σχεδιαστές και 12 καταξιωμένα ονόματα του χώρου παρουσίασαν τις συλλογές τους για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 -2015 καθώς πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός και η απονομή των βραβείων New Designers Awards.
12 νέα ταλέντα της σχεδιαστικής σκηνής παρουσίασαν τις συλλογές τους και διαγωνίστηκαν για σημαντικά βραβεία ενώ λίγο πριν τη μεγάλη απονομή η περσινή νικήτρια του Best New Designer, Loukia Kyriakou, και η περσινή νικήτρια του Best Trendsetter, 180Degrees, παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές.
Οι φετινές επιδείξεις τα είχαν όλα. Κλασσικά αλλά και προχωρημένα σχέδια, πολυτελή υλικά, αιθέριες δημιουργίες απο δαντέλα, αστραφτερές τουαλέτες και μια χρωματική παλέτα για όλα τα γούστα, απο γήινες αποχρώσεις μέχρι ρομαντικά ροζ και ζωηρά κόκκινα αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές των συλλογών.
Νικητές του φετινού θεσμού αναδείχθηκαν οι:
Anastasia Dosi: Η σχεδιάστρια εντυπωσίασε κοινό και κριτές με την ξεχωριστή της συλλογή, η οποία συνοδεύτηκε από υποδήματα MIGATO, και απέσπασε το βραβείο Best New Designer.
Το βραβείο αντιστοιχεί στη δυνατότητα του νικητή να ετοιμάσει μια capsule συλλογή βασισμένη σε σχέδιά του για το label Underground, η οποία θα πωλείται στις μπουτίκ Underground και στο online shop του.
TwoAs: Το δίδυμο των TwoAs έδωσε μια νέα πνοή στα trends για την επόμενη σεζόν και επιβραβεύτηκε με το βραβείο Best Trendsetter, το οποίο απένειμε η κα Dominique Fantaccino, Country Manager των H&M Ελλάδος και Βουλγαρίας. Οι νικητές θα επιμεληθούν μια αποκλειστική βιτρίνα με Η&Μ Summer Looks, στα δύο flagship καταστήματα της Η&Μ –στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
Nikolaos Tsironis: Ο σχεδιαστής παρουσίασε μια συλλογή με έντονες επιρροές από την τέχνη, παρουσιάζοντας ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα και κερδίζοντας το βραβείο Best Catwalk, το οποίο απένειμε η κα Βίκυ Καγιά, ιδρύτρια του Fashion Workshop. Το βραβείο αντιστοιχεί σε μία υποτροφία στο FashionWorkshop by Vicky Kaya στο summer intensive powered by DEUX HOMMES διάρκειας τριών εβδομάδων.

woman.in.gr

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024