Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία καθηγητών, σχολικών φυλάκων για τη διαθεσιμότητα
Συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και πορεία με κατεύθυνση το σημείο, όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου έκαναν εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα.
Συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και πορεία με κατεύθυνση το σημείο, όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου έκαναν εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα.
Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Γ.Αμανατίδης, Τ.Κουράκης, Δ.Χαραλαμπίδου), ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Τρ.Μηταφίδης, συνδικαλιστές, μέλη αριστερών κινήσεων, κ.α.
Οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας, σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από την εξέδρα των επισήμων και δεν τους επιτράπηκε να πλησιάσουν.
Παρέμειναν εκεί μέχρι το τέλος της παρέλασης, φωνάζοντας συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Ρισόν Χολμς κατέβασε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό και μετά άλλαξε γνώμη
- Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη φονική συμπλοκή
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Δευτέρας
- Ξανά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα και το… γλέντησε με την ψυχή του (pic, vids)
- Το μοιραίο λάθος της Δύσης: Στράφηκε στις υπηρεσίες και ερήμωσε τα εργοστάσια
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα»: Μια απολαυστική κωμωδία στο Θέατρο Θησείον


