Ενόχληση στις ΗΠΑ για τα ισραηλινά σχόλια περί αδύναμου» Ομπάμα
Με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κέρι προκειμένου να εκφράσει την ενόχλησή του για τα σχόλια του υπουργού Αμυνας περί «αδύναμου» Μπαράκ Ομπάμα.
Με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κέρι προκειμένου να εκφράσει την ενόχλησή του για τα σχόλια του υπουργού Αμυνας περί «αδύναμου» Μπαράκ Ομπάμα.
«Είναι σαφές ότι οι παρατηρήσεις του δεν ήταν εποικοδομητικές» είπε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στους δημοσιογράφους.
Η κυβέρνηση Ομπάμα παρείχε καθόλη την περίοδο «υψηλό επίπεδο βοήθειας στην ασφάλεια του Ισραήλ», δήλωσε η Ψάκι συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης για την αντιπυραυλική άμυνα του Ισραήλ του αποκαλούμενου Iron Dome.
Ο υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιαλόν, δήλωσε ότι η εικόνα του Ομπάμα στην κόσμο είναι «άτονη» υπό το φως των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή την Ουκρανία και στις σχέσεις με την Κίνα.
Τα σχόλια του Γιαλόν έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό

