Νέα απάτη εις βάρος ανέργων στη Θεσσαλονίκη
Άλλη μία απάτη σε βάρος ανέργων, στους οποίους επιτήδειος υποσχόταν δουλειά και τους αποσπούσε το υστέρημά τους, αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Άλλη μία απάτη σε βάρος ανέργων, στους οποίους επιτήδειος υποσχόταν δουλειά και τους αποσπούσε το υστέρημά τους, αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή τη φορά ως δράστης συνελήφθη ένας 57χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξαπάτησε συνολικά πέντε άτομα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ αποπειράθηκε να εξαπατήσει άλλο ένα άτομο από την ίδια περιοχή.
Συνολικά φέρεται να απέσπασε από τα θύματά του, τα οποία εντόπιζε μέσω αγγελιών σε εφημερίδες, το ποσό των 750 ευρώ. Οι δουλειές που έταζε αφορούσαν εστιατόρια στο εξωτερικό και τη φροντίδα ηλικιωμένων στην Ελλάδα.
Η υπόθεση αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότηας λίγες μέρες μετά την εξάρθρωση σπείρας, της οποίας ηγείτο 30χρονος ιερέας, που εξαπάτησε τουλάχιστον 166 άνεργους, με την υπόσχεση ότι θα τους εξασφάλιζε δουλειά σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο 30χρονος κατηγορούμενος θα απολογηθεί σήμερα στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον 45χρονο συνεργό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Πανζουρλισμός στην Μπέτις για το ντέρμπι με τη Σεβίλλη: Πάνω 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση! (vid)
- Πόσο επηρεάζονται οι πολίτες από τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων τους;
- Οι επιπτώσεις στη ναυτιλία από τη σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- ΗΠΑ: Αμερικανός βετεράνος υιοθέτησε ένα κορίτσι από το Ιράν – Δεκαετίες αργότερα, η ICE θέλει να την απελάσει
- Μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας




