Καλαφάτης: Πρωταγωνιστής των καθυστερήσεων στο έργο του Μετρό ο Μπουτάρης
«Πρωταγωνιστή των καθυστερήσεων στο έργο του Μετρό και της ταλαιπωρίας των πολιτών» χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης.
«Πρωταγωνιστή των καθυστερήσεων στο έργο του Μετρό και της ταλαιπωρίας των πολιτών» χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης.
«Εδώ και μήνες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αντί να συμβάλλει στην επιτάχυνση του ήδη επιβαρυμένου έργου του Μετρό,με τη στάση και τη συμπεριφορά του έχει καταστεί πρωταγωνιστής των καθυστερήσεων και της ταλαιπωρίας των πολιτών.
» Η Θεσσαλονίκη βιώνει τις επιπτώσεις μιας δημοτικής διοίκησης που θεωρεί σχέδιο δράσης την αδράνεια. Ελπίζουμε, όλοινααναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν τα παιχνίδια στις πλάτες της πόλης και των πολιτών. Το έργο του μετρό, πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί» επισημαίνει σε γραπτή δήλωση του ο κ. Καλαφάτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

