Ένας Έλληνας που εμφανιζόταν ως αγνοούμενος από την έκρηξη στο Χάρλεμ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για τον 42χρονο ομογενή Ανδρέα Παναγόπουλο, ο οποίος αναζητείτο από την οικογένειά του.

Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα εφημερίδων, δεν είχε υπάρξει καμία ένδειξη ότι ο Παναγόπουλος βρισκόταν στα τρία νοσοκομεία που νοσηλεύονται τραυματίες.
{{{ map }}}
Ο Παναγόπουλος διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός κτιρίου που κατέρρευσε και είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του, 45 λεπτά πριν από την έκρηξη.

Εν τω μεταξύ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν άλλα δυο ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ο νεότερος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για 4 νεκρούς, 74 τραυματίες και 9 αγνοούμενους, ενώ μερικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναζητούνται 12 άτομα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών και τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, η ισχυρή έκρηξη που ισοπέδωσε δυο κτίρια οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ