Στους 79 οι νεκροί από τη γρίπη, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ
Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ακόμη η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα. Συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους 79 άτομα από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.
Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ακόμη η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα. Συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους 79 άτομα από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.
Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στην πλειοψηφία τους τα θύματα έπασχαν από υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 63 άτομα, ενώ συνολικά από τον περασμένο Οκτώβριο έως σήμερα έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 211 άτομα.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνει στους πολίτες να λαμβάνουν αντιική αγωγή, με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου


