Ένας ακόμα δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στη Βραζιλία
Άλλος ένας βραζιλιάνος δημοσιογράφος -ο τέταρτος από την αρχή του έτους- έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων στην πολιτεία της Μπαχία στα βορειοανατολικά της χώρας, κατήγγειλε η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα στην ιστοσελίδα της για τη Βραζιλία.
Άλλος ένας βραζιλιάνος δημοσιογράφος -ο τέταρτος από την αρχή του έτους- έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων στην πολιτεία της Μπαχία στα βορειοανατολικά της χώρας, κατήγγειλε η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα στην ιστοσελίδα της για τη Βραζιλία.
Η γαλλική Μη Κυβερνητική Οργάνωση έχει ζητήσει τη διενέργεια διεξοδικής έρευνας μετά το θάνατο του 44χρονου Ζεολίνο Χαβιέρ Λόπες, δημοσιογράφου του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, που δολοφονήθηκε από δύο άγνωστους άνδρες μέσα στο αυτοκίνητό του.
«Καταδικάζουμε τη μεγάλη ανασφάλεια που επηρεάζει το έργο των δημοσιογράφων της Βραζιλίας», δήλωσε ο Καμίλ Σουλιέ, επικεφαλής του τμήματος των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα.
Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου ζήτησαν και τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση στην περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers
- Μερική απασχόληση: Ποιες χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)

