Στα μέσα Μαρτίου η πέμπτη δόση για το επίδομα θέρμανσης
Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η συγκέντρωση των στοιχείων των δικαιούχων της πέμπτης δόσης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Η δόση θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στα μέσα Μαρτίου.
Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η συγκέντρωση των στοιχείων των δικαιούχων της πέμπτης δόσης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.
Η δόση θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στα μέσα Μαρτίου.
Μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί 117 εκατ. ευρώ προς τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, από τα συνολικά 180 εκατ. ευρώ που έχουν προϋπολογιστεί ως διαθέσιμες πιστώσεις.
Αυτό σημαίνει πως απομένει πλέον να καταβληθεί το 35%.
Σημειώνεται ότι το επίδομα χορηγείται σε όσους έχουν υποβάλει σχετική αίτηση για την είσπραξή του στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Επίδομα θέρμανσης υπολογίζεται ότι δικαιούνται για φέτος περίπου 580.000 φορολογούμενοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού
- Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- Παπανδρέου: «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία με τον Επστάιν» – Οργή για δημοσίευμα
- Επεισοδιακή καταδίωξη στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθη 17χρονος
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι επαφές του σμηνάρχου με τον Κινέζο σύνδεσμο, ερευνώνται δύο απόστρατοι