Τέσσερις πυραύλους μικρού βεληνεκούς εκτόξευσε η Βόρειος Κορέα
Το υπουργείο Άμυνας της Νοτίου Κορέας ανακοίνωσε ότι η Βόρειος Κορέα εκτόξευσε τέσσερις πυραύλους μικρού βεληνεκούς προς τις ανατολικές ακτές της κορεατικής χερσονήσου, χωρίς να δώσει καμιά πληροφορία για τον σκοπό της εκτόξευσης αυτής.
Το υπουργείο Άμυνας της Νοτίου Κορέας ανακοίνωσε ότι η Βόρειος Κορέα εκτόξευσε τέσσερις πυραύλους μικρού βεληνεκούς προς τις ανατολικές ακτές της κορεατικής χερσονήσου, χωρίς να δώσει καμιά πληροφορία για τον σκοπό της εκτόξευσης αυτής.
Την είδηση για την εκτόξευση των πυραύλων μετέδωσε νωρίτερα το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου του νοτιοκορεάτικου υπουργείου Άμυνας, οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν στις 17:42 (10:42 ώρα Ελλάδας) από θέση σε ορεινή περιοχή, σε μικρή απόσταση βόρεια από τα σύνορα των δύο κρατών.
Δεν είναι γνωστό ακόμη ποιος ο στόχος των πυραύλων και ποια η διάρκεια της πτήσης τους, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Η Βόρειος Κορέα στο παρελθόν έχει εκτοξεύσει πυραύλους στη θάλασσα στο πλαίσιο ναυτικών γυμνασίων των ένοπλων δυνάμεών της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μόλις ένας στους τέσσερις Αμερικανούς τάσσεται υπέρ των επιθέσεων στο Ιράν
- Επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ντουμπάι
- Τέξας: Εξετάζεται αν ο δράστης των πυροβολισμών στο Όστιν εμπνεύστηκε από τις επιθέσεις στο Ιράν
- Παναθηναϊκός – Άρης: Αδράνεια στην «κίτρινη» άμυνα, 1-0 οι «πράσινοι» με Ερνάντεθ (vid)
- Αεροπορικές επιδρομές στην Τεχεράνη – Διακόπηκε μετά από πλήγμα η μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης
- ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν μετά από τρεις αγωνιστικές και βλέπουν κορυφή
