Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερη «κάσετα Ερντογάν», τώρα με σύσταση για καλύτερο «παζάρι μίζας»

Δεύτερη «κάσετα Ερντογάν», τώρα με σύσταση για καλύτερο «παζάρι μίζας»

Λάδι στη φωτιά ρίχνει στην Τουρκία δεύτερη ηχογραφημένη συνομιλία που αποδίδεται στον τούρκο πρωθυπουργό και τον γιο του, Μπιλάλ, στην οποία οι φωνές που ακούγονται συζητούν για την παράδοση μαύρου, όπως φαίνεται, χρήματος -και επιμένουν να μην δεχθούν λιγότερα λεφτά από τα συμφωνηθέντα για κάποια αδιευκρίνιστης φύσης πληρωμή. Το πρωθυπουργικό γραφείο έχει κατακεραυνώσει ως «βρώμικο μοντάζ» την πρώτη ηχογράφηση.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει στην Τουρκία δεύτερη ηχογραφημένη συνομιλία που αποδίδεται στον τούρκο πρωθυπουργό και τον γιο του, Μπιλάλ, στην οποία οι φωνές που ακούγονται συζητούν για την παράδοση μαύρου, όπως φαίνεται, χρήματος.

Η μία φωνή, που φέρεται να ανήκει στον Ερντογάν, λέει στον συνομιλητή να μην δεχθεί «παζάρια» για κάποια αδιευκρίνιστης φύσης πληρωμή, αλλά να επιμείνει να πάρει τα λεφτά που είχαν συμφωνηθεί αρχικά, «όπως με τους υπόλοιπους».

Το πρωθυπουργικό γραφείο έχει κατακεραυνώσει ως «βρώμικο μοντάζ» την πρώτη ηχογράφηση. Η δεύτερη ηχογράφηση εμφανίστηκε στο YouTube τη νύχτα προς Πέμπτη, από ανώνυμο χρήστη, και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη αντίδραση.

Το Reuters αναφέρει πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα καμίας από τις δύο ηχογραφήσεις και δεν κατάφερε, το βράδυ, να πάρει σχόλιο από το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο.

Στη δεύτερη ηχογράφηση ακούγεται: «Μην τα πάρεις. Ό,τι μας υποσχέθηκε, αυτό πρέπει να μας δώσει. Αν δεν μπορεί, τότε δεν υπάρχει ανάγκη» λέει η πρώτη φωνή, την οποία ο ανώνυμος χρήστης που ανέβασε στο Διαδίκτυο απέδωσε στον Ερντογάν.

«Οι άλλοι μας τα δίνουν, αυτός γιατί δεν μπορεί; Τι νομίζουν πως είναι αυτή η δουλειά;» ρωτάει, προσθέτοντας «μην ανησυχείς θα πέσουν στην αγκαλιά μας».

Η δεύτερη φωνή, που αποδίδεται στον Μπιλάλ Ερντογάν, μιλά για κάποιον «κύριο Σιτκί». Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο εκτιμά ότι πρόκειται για τον Σιτκί Αγιάν, πρόεδρο της κατασκευαστικής εταιρείας Turang, χωρίς πάντως, όπως σημειώνει το Reuters, να είναι σαφής η βάση αυτού του ισχυρισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024