Αμετάβλητη στο 6,8% η ανεργία στη Γερμανία το Φεβρουάριο
Αμετάβλητο στο 6,8% παρέμεινε το ποσοστό της ανεργίας στη Γερμανία το Φεβρουάριο, ωστόσο ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17 μηνών. Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 14.000 άτομα, στα 2,914 εκατομμύρια, όταν οι αναλυτές προέβλεπαν κατά μέσο όρο μείωσή τους κατά 10.000.
Αμετάβλητο στο 6,8% παρέμεινε το ποσοστό της ανεργίας στη Γερμανία το Φεβρουάριο, ωστόσο ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17 μηνών.
Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 14.000 άτομα, στα 2,914 εκατομμύρια, όταν οι αναλυτές προέβλεπαν κατά μέσο όρο μείωσή τους κατά 10.000.
Διεθνή μελέτη του ινστιτούτου GfK Verein έχει καταδείξει πως η μείωση της ανεργίας είναι θέμα προτεραιότητας για τους Γερμανούς πολίτες.
Στην ερώτηση «ποιοι είναι, κατά τη γνώμη σας, οι πιο επείγοντες στόχοι που πρέπει να επιτύχει η χώρα σας;» η οποία τέθηκε σε 13.300 πρόσωπα σε 12 ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο έρευνας, οι πολίτες σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Αυστρία, Βρετανία, Βέλγιο και Σουηδία βάζουν την ανεργία στην κορυφή των ανησυχιών τους, αλλά με πολύ διαφορετικές βαθμολογίες.
Οι Γερμανοί βάζουν την ανεργία στην πρώτη θέση (32%) των ανησυχιών τους, μπροστά από τον πληθωρισμό και την αγοραστική δύναμη (29%), παρόλο που το ποσοστό ανεργίας τους, ανέρχεται σε 6,8%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η UEFA για τον Παρασκευά Άντζα: «Οι σκέψεις μας με την οικογένεια, τους φίλους και τους πρώην συμπαίκτες του»
- Η επιστροφή που «αναστατώνει την ελληνική πολιτική σκηνή» – Οι πρωτοβουλίες Τσίπρα «ταξιδεύουν» εκτός συνόρων
- Ποιοι και γιατί είχαν συμφέρον να δοθούν στη δημοσιότητα οι εικόνες από το Telecom Center;
- Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πατέρα του με πάνω από 14 χτυπήματα στο πρόσωπο
- Γαλλία: Τραπεζίτης κακοποιούσε συστηματικά την πρώην σύντροφό του – «Σταμάτησα να μετράω στους 487 άνδρες»
- Κρήτη: Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 27χρονη μετά από πτώση με πατίνι

