Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό ζητά ο Π.Καμμένος
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ζητεί ο Πάνος Καμμένος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τονίζει ότι η συζήτηση πρέπει να γίνει ώστε να εκφραστούν δημόσια οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων και να ενημερωθεί ο λαός.
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ζητεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Όπως ειδικότερα αναφέρει ο κ. Καμμένος, η συζήτηση πρέπει να γίνει ώστε να εκφραστούν δημόσια οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.
«Η διεξαγωγή μιας αναλυτικής συζήτησης στην Ολομέλεια, για τόσο σημαντικά εθνικά θέματα, θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης πριν από κρίσιμες αποφάσεις» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η κυβέρνηση εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Σχετική πρόταση έχει υποβάλει ο Πάνος Καμμένος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι θα γίνει μια συζήτηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το αν μια τέτοια διαδικασία διευκολύνει σε κάτι.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι είναι υποχρέωση όλων η διασφάλιση των προϋποθέσεων ευρύτατης πολιτικής συναίνεσης και συμφωνίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι «την τύχη του, ο κυπριακός λαός την κρατάει στα χέρια του, γιατί η απόφαση θα ληφθεί με δημοψήφισμα από τους ίδιους τους Κύπριους πολίτες, άρα ο Κύπριος πολίτης είναι αυτός ο οποίος θα καθορίσει το μέλλον και πρέπει να του διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις μίας απόφασης η οποία έχει συνείδηση του ιστορικού βάρους της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο «Φραπές» επικαλούμενος «το δικαίωμα της σιωπής»
- Καλάμπρια: «Στόχος μου να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
- Inflammaging: Η σιωπηλή διαδικασία που «κλέβει» την νέοτητά μας
- Στρασβούργο: Ο 11χρονος από την Ουκρανία που έκανε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λυγίσει
- Ο φυσικός τρόπος να νιώσεις 10 χρόνια νεότερος
- Γιατί ο Δεκέμβριος “τεστάρει” τον οργανισμό και πώς βοηθά η Ελαιοκανθάλη

