Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό υπό το πρίσμα της συμφωνίας επανέναρξης της διαπραγμάτευσης, καθώς και οι ελληνικές παρεμβάσεις ως προς τη διαδικασία καταστροφής των χημικών όπλων του καθεστώτος της Συρίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής που πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής υπό την προεδρία του Ευ.Βενιζέλου.
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό υπό το πρίσμα της συμφωνίας επανέναρξης της διαπραγμάτευσης, καθώς και οι ελληνικές παρεμβάσεις ως προς τη διαδικασία καταστροφής των χημικών όπλων του καθεστώτος της Συρίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής το πρωί της Παρασκευής.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
Κατά τη συνεδρίαση, πρόκειται να συζητηθούν «οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και οι ελληνικές παρεμβάσεις σε σχέση με την εφαρμογή των Aποφάσεων του ΟΗΕ και του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
