Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10 σημάδια ότι είστε ακόμη ερωτευμένοι

10 σημάδια ότι είστε ακόμη ερωτευμένοι

Αννιώ Παυλοπούλου 10 σημάδια ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα 1. Πηγαίνετε στο κρεβάτι την ίδια ώρα Όπως τον παλιό καλό καιρό. Ακόμη και αν δεν κοιμάστε την ίδια στιγμή επιλέγετε να συντροφεύσετε τον σύζυγο σας στο κρεβάτι νιώθοντας την ανάγκη της επαφής μαζί του. Ακόμη και αν αυτό δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσει […]

Αννιώ Παυλοπούλου

10 σημάδια ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα
1. Πηγαίνετε στο κρεβάτι την ίδια ώρα
Όπως τον παλιό καλό καιρό. Ακόμη και αν δεν κοιμάστε την ίδια στιγμή επιλέγετε να συντροφεύσετε τον σύζυγο σας στο κρεβάτι νιώθοντας την ανάγκη της επαφής μαζί του. Ακόμη και αν αυτό δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσει σε σεξουαλική επαφή, η συνεύρεση σας στο κρεβάτι παραμένει για εσάς αναζωογονητική μετά από μια κουραστική μέρα.
2. Επιδιώκετε κοινές δραστηριότητες
Ίσως να μην ταιριάζετε σε όλα αλλά σίγουρα έχετε τη διάθεση να ανακαλύψετε πράγματα που τελικά να ευχαριστούν και τους δυο. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να περνάτε παραγωγικό και διασκεδαστικό χρόνο μαζί. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη και ένας απογευματινός περίπατος στο γειτονικό πάρκο που θα σας βγάλει από την ρουτίνα του σπιτιού.
3. Περπατάτε χέρι-χέρι ή ο ένας δίπλα στον άλλον
Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να κοιτά με συγκίνηση ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πιασμένο χέρι χέρι να περπατά στο δρόμο; Νομίζουμε πως έχει συμβεί σε όλους. Γιατί είναι πραγματικά γλυκό και η πιο απλή κίνηση για να εκφράσουμε στον άλλον την αγάπη μας. Τα πραγματικά αγαπημένα ζευγάρια αναζητούν αυτού του είδους τη συντροφικότητα ακόμη και όταν βγαίνουν μια βόλτα χωρίς να αφήνουν το ταίρι τους να περπατά πίσω τους κοιτάζοντας ο ένας από την μια και ο άλλος από την άλλη.
4. Εμπιστεύεστε και συγχωρείτε
Ο ουσιαστικά ευτυχισμένος άνθρωπος δεν υποψιάζεται τον σύντροφο του με το παραμικρό, δεν τον καταπιέζει και κυρίως έχει διάθεση να κατανοήσει κάποιο λάθος του συζητώντας τη διαφωνία τους και όχι καταδικάζοντας τον εκ προοιμίου.
5. Επικεντρώνεστε στα θετικά του
Τα ζευγάρια που ζουν χρόνια μαζί έχουν βρει τον τρόπο να τονίζει, να εκτιμά και να απολαμβάνει ο ένας τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του άλλου χωρίς να στέκονται στα όποια αρνητικά έχουν και οι δυο. Είναι συνειδητοποιημένοι ότι κανείς δεν είναι τέλειος και έτσι νιώθουν τυχεροί για τα πλεονεκτήματα της σχέσης τους.
6. Αγκαλιάζεστε συχνά
Είναι αυτά τα μικρά καθημερινά που το άγχος και η κούραση μας κάνουν να ξεχνάμε την αξία τους. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν θεωρούν ποτέ την αγκαλιά περιττή κίνηση και μάλιστα την επιδιώκουν ως κάτι που τους ηρεμεί και τους προσφέρει ασφάλεια.
7. Λέτε «καλημέρα, σ ‘αγαπώ»
Σε αντίθεση με τους παντρεμένους που έχουν υποκύψει στα μούτρα και την μιζέρια της καθημερινότητας, τα ευτυχισμένα ζευγάρια επιμένουν να ξεκινούν την ημέρα τους με ένα γλυκό χαμόγελο και μια γλυκιά κουβέντα. Είναι κάτι που τους χαρίζει θετική ενέργεια για να αντιμετωπίσουν την κίνηση, το βαρύ πρόγραμμα στο γραφείο και άλλες ιστορίες καθημερινής τρέλας
8. Δεν κοιμάστε ποτέ χωριστά
Αυτή αποτελεί και τη βασική συμβουλή των γιαγιάδων: ακόμη και αν έχετε τσακωθεί πολύ το να πλαγιάσετε μαζί λέγοντας καληνύχτα ο ένας στον άλλον είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναθερμανθεί η σχέση σας. Ο χωριστός ύπνος διατηρεί το παγωμένο κλίμα και εντείνει τις εγωιστικές αντιδράσεις.
9. Τηλεφωνείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας
Όχι για να του γκρινιάξετε ή να του πείτε ότι κανακάρης σας δε κάθεται φρόνιμα. Του τηλεφωνείτε από πραγματικό ενδιαφέρον, μιλώντας του γλυκά και ρωτώντας τον πως είναι η μέρα του. Είναι ένα τηλεφώνημα που όλοι έχουμε ανάγκη μέσα στην ημέρα για να μας αποσυμπιέσει από την ένταση και τις αναποδιές στη δουλειά.
10. Καμαρώνετε δίπλα στο σύντροφό σας
Όταν βρίσκετε με κόσμο τον αγγίζετε ή τον κοιτάζετε συνεχώς όχι για να δείξετε κτητικές προθέσεις κρατώντας μακριά τυχόν ανταγωνίστριες αλλά γιατί πραγματικά θαυμάζετε τον σύντροφο σας και αισθάνεστε υπερήφανες για εκείνον. Και εννοείται ότι ποτέ δεν σκέφτεστε το αν θα σας συνοδεύσει κάπου ή όχι. Είστε σίγουρες ότι θα σταθεί επάξια δίπλα σας.
Φωτογραφία:Courtney Illfield

gamos.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024