Από «αναιμικός», έγινε… άνεμος Ολυμπιακός, νίκες και για τους Απόλλωνα, Εργοτέλη
Το ντέρμπι της «Λεωφόρου» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης «δόσης» που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (στη μαύρη επέτειο της Θύρας 7) αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο στη Βέροια, τελικά κατάφερε να πάρει μια πανηγυρική νίκη με 5-0, έστω και αν αυτή ξεκίνησε από ένα γκολ οφ σάιντ. Ο Απόλλωνας Σμύρνης επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο κερδίζοντας την Ξάνθη με 2-0 στη Ριζούπολη. Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο «διπλό» από τον Πλατανιά με 1-0 που απέλυσε τον Αναστόπουλο και φέρνει... Άγγελο.
Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης «δόσης» που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (στη μαύρη επέτειο της Θύρας 7) αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο στη Βέροια, τελικά κατάφερε να πάρει μια πανηγυρική νίκη με 5-0, έστω και αν αυτή ξεκίνησε από ένα γκολ οφ σάιντ. Ο Απόλλωνας Σμύρνης επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο κερδίζοντας την Ξάνθη με 2-0 στη Ριζούπολη. Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο «διπλό» από τον Πλατανιά με 1-0 που απέλυσε τον Αναστόπουλο και φέρνει... Άγγελο.
&source=in.gr">
Το ντέρμπι της «Λεωφόρου» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης «δόσης» που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (στη μαύρη επέτειο της Θύρας 7) αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο στη Βέροια, τελικά κατάφερε να πάρει μια πανηγυρική νίκη με 5-0, έστω και αν αυτή ξεκίνησε από ένα γκολ οφ σάιντ.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο κερδίζοντας την Ξάνθη με 2-0 στη Ριζούπολη.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.