Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας μέσα από τη φυλακή ο Π.Ηλιόπουλος
Την υποψηφιότητά τους για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή ανακοίνωσε μέσα από την φυλακή το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Την υποψηφιότητά τους για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή ανακοίνωσε μέσα από την φυλακή το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Σε ανακοίνωσή του «μέσα από τα κελιά της τιμής» αναφέρει ότι «το κίνημα των ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής θα δώσει το ‘παρών’ σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον όλων αυτών που έφτασαν την πατρίδα μας σήμερα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση».
Και συνεχίζει: «Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, κρυστάλλινες και γνωρίζετε πολύ καλά ότι είμαστε οι μόνοι που όσα λέμε τα μετουσιώνουμε σε πράξη. Γιατί θέλουμε. Γιατί μπορούμε».
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος κλείνει την ανακοίνωση υπογράφοντας ως «πολιτικός κρατούμενος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι – Κόσμος τρέχει πανικόβλητος
- Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Η La Liga κυριαρχεί στην παραγωγή ταλέντων με αξία 1,477 δισ. ευρώ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον περίφημο καβγά του JFK Jr. και της Κάρολιν Μπεσέτ σε πάρκο της ΝΥ
- Η κάθοδος στην άβυσσο
- Snoop Dogg και Σουόνσι: Η πιο απρόσμενη σύμπραξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

