Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών στον Κορινθιακό
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αίγιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και άλλες παραλιακές περιοχές. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών και το επίκεντρο προσδιορίστηκε στον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, στο ύψος της Αιγιαλείας.
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αίγιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και άλλες παραλιακές περιοχές.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών και το επίκεντρο προσδιορίστηκε στον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, στο ύψος της Αιγιαλείας.
Η πρώτη μέτρηση του ευρωμεσογειακού σεισμολογικού κέντρου έδωσε 4,2 βαθμούς με το επίκεντρο κοντά στις Καμάρες του Αιγίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Τηλεφωνικές απάτες με «λογιστή» – Χειροπέδες σε 5 άτομα σε Κιλκίς και Πέλλα
- ΠΑΣΟΚ για τις εαρινές προβλέψεις ΕΕ: Γκρεμίζουν οριστικά τα κυβερνητικά επιχειρήματα περί «ισχυρής Ελλάδας»
- Κρήτη: Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου
- Ήμουνα… νιος (vid)
- Γιάννης Ζουγανέλης: Γιατί σχολιάζει την ελληνική τηλεόραση ως «αυτοαναφορική;»
- ΗΠΑ – Ιράν: Αυτό είναι το προσχέδιο της ειρηνευτικής συμφωνίας, σύμφωνα με το Al Arabiya
