Η Samsung επιβεβαίωσε ότι στις 24 Φεβρουαρίου 2014 θα διεξαχθεί η ετήσια εκδήλωσή της Unpacked, για πέμπτη συνεχή χρονιά. Όπως δηλώνει η ονομασία της εκδήλωσης, κάθε χρόνο ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής κάνει τα αποκαλυπτήρια των καλύτερων φορητών συσκευών του σαν μια γιορτή.

Το 2014 η Samsung αναμένεται να δείξει με τον διάδοχο του Samsung Galaxy S4, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το S5 να παρουσιαστεί στο Mobile World Congress (MWC) 2014, το συνέδριο της βιομηχανίας που διεξάγεται 24-28 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Κι αυτό καθώς στις 24 Φεβρουαρίου θα δούμε το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς Unpacked (η σχετική πρόσκληση αναφέρεται στο Unpacked 5 2014 Episode 1). Μια από τις εκδηλώσεις αυτές είναι επίσης γνωστό ότι θα γίνει στο Βερολίνο στην IFA 2014 τον Σεπτέμβριο.

In.gr Τεχνολογία